Het echt gebeurde verhaal. Als zestig jarige moeder zie ik er nog prima uit en ben nog steeds een heet ding met stevige billen, strakke buik, lekkere tepels, lekker mals, mooi poesje en een goed nat en lekker eng kutje. Wij hebben slow gedanst en hij duwt een dikke piemel dik en hard tegen mij. Het is altijd mijn wens geweest te neuken met een reuze lul. Dan zegt hij ‘Ik ben Gigolo.’ Ik weet niet wat dat is ‘Ah wel’, zegt hij ‘ik word betaald om te neuken en ik vraag 500,00 € per dag om de vrouwen gelukkig te maken. Maar ik ben lekker heet en vandaag wil ik gratis neuken.’ Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

Op de parking van de Schans gaat hij mee tot aan mijn auto en we rijden naar Hasselt. Ik volg hem en aan de Kerk van Boxberg stap ik bij hem in de Mercedes en dan op naar een studio van een van zijn vriendinnen. Het is er heel gezellig met een groot bed. Ik vraag om naar de badkamer te gaan en een plasje te doen, zo kan ik ook mijn spleetje wassen en ga dan terug bij hem. Ondertussen staat er wat klaar om te drinken. Hij wil mij opwarmen en dadelijk naakt zien . Ik sta dan voor hem en ben weer goed nat in mijn spleet van de goesting, maar hij wil dat ik mij helemaal uitkleed, want zo zal het niet gaan. Verlegen doe ik mijn trui en beha uit, dan maak ik mijn rok los en doe hem omlaag zodat kan hij mijn kontje kan zien. Ik draai mij om met mijn rug naar hem toe en dan ik duw ook het slipje naar beneden en met blote billen sta ik nu voor hem. Dan draai ik mij om en toon mijn poesje en het pruimpje.

Ik sta poedelnaakt en hij vraagt mij om op het bed te komen liggen, want hij wil mijn spleetje verwennen en legt een handdoek klaar. Ik ben al nat van de goesting en als ik poedelnaakt verlegen voor hem lig, staat hij met zijn stijve bloot en gaat ook in de badkamer zich wassen; dan vraagt hij mij om voorover te gaan liggen gebukt met de billen naar hem toe zodat hij ook mijn kutspleet en het kontje goed kan zien. Hij komt achter mij, doet mijn benen uit mekaar en duwt zijn vingers tussen mijn lippen. Het is er heet nat terwijl ik lig met platgedrukte borsten en gespreide benen klaar. Hij kan zo mijn pruimpje en kontje bewonderen, dan komt hij met zijn piemel tegen mijn pruimpje en ik wacht tot zijn stijve langzaam in mijn hete put naar binnen glijd tot hij er helemaal in zit. Wat is het lekker! Ik ben heet genoeg en kom bijna klaar,. Nu weet ik al dat hij goed zijn werk doet en hij trekt zijn stijve uit mijn kutje, maar dan wil hij in het bed verder. Ik moet gaan liggen met de handdoek onder mijn billen, zodat het bed niet vuil wordt als het sap later uit mijn putje loopt, ‘want ik wil geen condoom gebruiken’ zegt hij ‘zodat ge mijn grote lul lekker kunt voelen in uw spleetje en ik ga uw putje ook goed vol spuiten als je klaar komt.’ Ik lig op mijn rug klaar met de benen open en goed gespreid en met mijn natte spleet open om gebruikt te worden. Hij is ondertussen al gans naakt , zijn piemel hangt nog, maar is lang en dik. Wat gaat dat zijn als hij straks stijf en dik is en hij hem in mijn klein putje steekt?

Hij gaat weer in de badkamer zich wassen en ik lig benieuwd te wachten. Dan komt hij bij mij in bed waar ik zijn tong in mijn mond krijg. Hij komt met zijn dikke stijve tegen mijn been en ik voel al wat er later in mijn hete pruim gaat komen. Dat gaat goed spannen in mijn putje. Hij zuigt mijn tepels en streelt en knijpt in mijn tietjes, dan gaat hij naar beneden en duwt mijn benen omhoog en ver uit mekaar, zodat de dikke pruim vrij is. Hij kan nu goed de open spleet zien en duwt mijn kutlipjes uit mekaar zodat het knopje vrij is om aan te zuigen. Hij duwt drie vingers in mijn gaatje, dat is nieuw voor mij want dat is nog nooit gebeurd en ik ben er heel heet door geworden. Ondertussen zuigt en likt hij de kutlippen en mijn knopje. Ze is heel nat mijn pruim en klaar om zijn dikke stijve lul te ontvangen. Ik ben heet en vraag om zijn piemel in mijn put te duwen. Hij komt boven op mij tussen mijn gespreide benen en duwt met de stijve tegen mijn pruimpje, ik wil hem er goed in en hou zelf met mijn vingers de spleet en mijn kutlipjes goed open en stuur hem met de andere hand naar mijn kutgaatje zodat hij zijn worst diep in mijn hete put kan duwen. Ik voel hem langzaam naar binnen schuiven; hij spant goed en gaat helemaal in mijn klein putje. Wat is het lekker! Dan gaat hij er in en uit en dan weer naar binnen, totdat ik zijn sapje voel spuiten diep in mijn putje. Het loopt tussen mijn billen en ik ben ook klaargekomen, maar ik wil nog meer en ga uit het bed.

Terwijl hij zijn lul proper maakt met de handdoek ga ik in mijn blootje en met bengelende tieten naar de badkamer op de wc om een plasje te doen en mijn natte pruim te laten uitdruppelen en mijn spleetje opnieuw te wassen zodat ze klaar is om nog eens gebruikt te worden. Dan kom ik terug bij hem en ga boven op hem zitten, geknield met de benen gespreid met open pruim en leg het worstje in mijn natte spleet. Ik voel achter mijn billen door het zakje met de ballen en speel er mee; ik schuif op en af met mijn pruim over de slappe lul en mijn borsten hangen klaar en bengelen voor zijn neus. Zo kan hij ze pakken en aan mijn tepels zuigen tot zijn piemel weer stijf wordt. Hij staat recht omhoog en ik ga met mijn pruim klaar zitten boven zijn paal en laat mijn kontje zakken. Zo duw ik zijn lul weer in mijn natte spleet tussen de kutlippen en neem de stijve staaf vast en stuur hem in mijn hete put. Hij zakt er langzaam in tot op de bodem, dieper gaat niet en het spant zo goed in mijn putje. Ik ga op en neer en de dikke staaf gaat telkens weer tussen mijn pruimspleet naar binnen in de natte en hete put van mij; zijn zakje met de ballen komt tegen mijn bilspleet en ik kan er achter mijn rug mee spelen totdat ik hem weer voel spuiten en zelf ook klaar kom. Ik lig boven op hem met de borsten plat gedrukt en voel het sap weer uit mijn put lopen, maar zijn lul valt slapjes uit mijn pruim en wij liggen samen. Een half uur later, als zijn piemel weer dik is, ga ik voorover gebukt mijn hangende borsten bengelen tussen mijn armen en met de kont omhoog zoals de hondjes, en krijg langs achter zijn stijve nog eens in mij putje. Mijn tieten bengelen bij elke stoot en mijn kutje gloeit als hij mijn pruim voor de derde keer volspuit, en klaar is dan het nummertje met de gigolo.

Het was goed. Wij gaan samen in de badkamer in om te wassen en aan te kleden en gaan naar huis. Daar ligt nog iemand klaar met een stijve en moet ik er weer aan geloven. Als ik thuis kom, ga ik op de wc en trek mijn broek uit en doe een plasje, dan ga ik naar boven in de badkamer en kleed mij helemaal uit, was mijn poesje nog maar eens en gooi mijn vuil slipje bij de was. Als ik in bed kom, gaat mijn slaapkleed omhoog en ligt mijn man klaar met zijn stijve om hem lekker diep in mijn hete natte, goed gebruikte pruimspleet te duwen en ze dadelijk goed vol te spuiten. Ik kom nog eens klaar; lekker, dan mijn pruim weer proper maken en mijn slipje weer aan en dan eindelijk rust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *