Aangezien mijn Nederlands niet zo goed is wil ik lezers die goed Nederlands tijdens een verhaal erg belangrijk vind en zich stoort aan slecht Nederlands tijdens een verhaal adviseren om dit verhaal niet te lezen.

Dus van deze groep mensen vraag ik ook om geen cijfer of reactie te geven en dit over te laten aan de mensen die het verhaal wel lezen en zich niet storen aan mijn slechte Nederlands taalgebruik.

Jullie zijn gewaarschuwd voor iedereen die het verhaal gaan lezen veel plezier toegewenst.

Mijn naam is Mark ik ben een 28 jarige man ik heeft een licht buikje en en ben ongeveer 1m85 lang en ik heeft donker haar en ik ben niet zo bijzonder knap maar ik ben ook niet bijzonder lelijk ik ben een gemiddelde Nederlandse ,man.

Door slimme beleggingen en doordat ik ook uit een goede welgestelde familie komt plus ik heeft iets ontdekt wat bijna iedereen gebruik in de wereld ben ik nu al ben ik stinkend rijk en financieel onafhankelijk op jonge leeftijd.

ik ben eigenlijk wel een van rijkste mensen van Nederland en bovendien nog lekekr onbekend.

Ik heb eigenlijk veel te veel geld om op te maken ik ben dan ook meervoudig miljardair.

Ik werk nog wel een beetje maar dit is een klein beetje bezigheidstherapie en op deze manier verdien ik toch nog een beetje bij.

Maar ik ben ook veel met vakantie en ik doe het rustig aan op mijn werk ik werk eigenlijk wanneer ik wil een zeer luxe positie die bijna niemand zich kan veroverloven en waar ik enorm eer vind om dit voorrecht te mogen evenaren.

Nu is voor mij iedereen gelijk du een miljardair of vuilnisman we zijn allemaal even veel waard.

Omdat ik rijk ben heb ik dan ook verschillende huizen in mijn bezit verspreid over de hele wereld oficeel ben ik wel getrouw maar ik de praktijk zie ik mijn vrouw bijna nooit omdat we meestal in verschillende huizen zitten ik zie mijn vrouw eigenlijk alleen rond de feestdagen en voor bedrijfsfeestjes..

Eigenlijk is het zo dat ik omdat ik het zo druk had met mijn werk dat ik mijn huwelijk eerlijk gezegd heeft laten versloffen.

En daardoor zal mijn huwelijk nooit meer goed komen maar op deze manier hoe we nu leven kunnen zowel ik als mijn vrouw goed er mee overweg.

Plus voor de buitenwereld is het behoorlijk handig dat ik gelukkig getrouwd bent en ook voor mijn kinderen is het fijn.

We hebben dan ook een open huwelijk waar zowel mijn vrouw als ik de nodige pleziertjes hebben buiten ons huwelijk en de keren dat ik en mijn vrouw seks hebben met elkaar is niet veel

Nu heb ik al vertelt dat ik veel geld heeft en ik geef mijn geld dan ook erg graag uit behalve mooie spullen geef ik mijn geld ook graag uit aan mijn grootse hobby seks.

Ik heb in de loop van de jaren al de nodige hoeren en call girs gehad.

Maar na al die jaren wil ik eigenlijk dat het steeds spanner wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *