Uit mijn voorgaande verhalen is ondertussen gebleken dat ik tamelijk bi-sexueel ben. Ook mijn vrouw heeft dit nu ontdekt, en na veel ruzie en getwijfel heeft zij geaccepteerd hoe ik ben.
Dit heeft ons seksleven vele malen spannender gemaakt, vooral omdat ik niet jaloers ben ingesteld en haar ook haar plezier gun, zodat we af en toe, soms in een cuckold situatie belanden, waarbij ik alleen toekijk, terwijl zij stoeit met een wildvreemde man (die wel door mij zelf is uitgezocht)
Ik krijg, door mijzelf maar lang genoeg in te houden de meest intense orgasmes, een maal zelfs ‘handsfree’ – spoot in dat geval vanaf de stoel naast het bed de eerste twee ontladingen op de zwetende, neukende lijven voor mij.
Maar genoeg over onze huidige situatie. Het is mij gebleken, wanneer wij samen op internet een geschikte minnaar voor haar zochten, zij veel interesse had voor jonge (soms heel jonge) jongens. We hebben ons daar eens aan gewaagd, sportschooltype, zonnebank bruin en geheel geschoren, maar hij kon, ondanks zijn fantastisch apparaat zijn klaarkomen geen vijf minuten inhouden. Ongecontroleerd begon hij, zonder mijn vrouw zelfs maar gepenetreerd te hebben te spuiten, waarna zijn pik niet meer voor actie op te pijpen viel.
Omdat ik nu aan de beurt was voor een uitzonderlijke avond, gingen we samen akkoord op een andere hunk, maar wel een wat oudere, in de hoop dat hij wat meer stamina had. Hij gaf aan ook wel ‘bi-nieuwsgierig te wezen, een eerste keer. Hij gaf zijn leeftijd aan als ’35’.
Op zaterdagavond meldde hij zich bij ons thuis, en de ’35’bleek iets meer te wezen, meer ’45’. maar hij zag er goed uit, zoals op de gemailde foto, gebronsd, en gespierd.
We dronken samen wat, mijn vrouw whisky, ik een biertje, en hij een baco. Mijn vrouw drinkt van tevoren altijd een glas whisky, wat haar geil maakt, zegt ze. Ze zat inderdaad voortdurend met John (geen idee wat zijn echte naam is) te sjansen, en deed met enige regelmaat haar gekruiste benen van elkaar, zodat hij een vluchtige blik op haar kutje kreeg;ze droeg geen slipje. Ze stond een keer op om zichzelf bij te schenken en ik zag een natte plek op het leer van de bank, ze liep al te soppen. Ik stond op en, omdat ik in alleen maar een mooie nieuwe boxer rondliep, was mijn erectie goed te zien. Ik ging pal naast ‘John’ staan, mijn bobbel vlak naast zijn gezicht en fluisterde: zie je dat ze al lekt? Hij draaide zijn hoofd en antwoordde: jij anders ook; ik had al een grote kring voorvocht opgebouwd. Vooruit, zei ik, ik wil je pik zien. Hij stond op en trok eerst zijn t-shirt uit. Toen kwam mijn vrouw terug uit de keuken, en zei: ik wil die broek uit doen. Ze zette haar glas neer , ging op haar knieen en en maakte zijn riem los. Toen trok ze in een ruk zijn broek en slipje omlaag. Zijn pik sprong eruit, en wat voor een! Hij mat ruim twintig cm. en was besneden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *